Wednesday 25th November 2020,
MiFaSoleX

DAF Museum Tocht

DAF MUSEUM EINDHOVEN

Vanaf 1 april 2021

MIFASOLEX neemt u terug naar de jaren zestig met de oer-Hollandse DAF 33 tocht naar het Daf Museum Eindhoven. Echte nostalgie dus! Deze DAF 33 is de eerste kleine personenwagen met automatische versnelling, “de Variomatic”.  Naast bewonderen van de Daf 33 in het Daf Museum Eindhoven rijdt u ook daadwerkelijk “zelf” in het museum stuk Daf 33.

Daf museum Eindhoven

Wij nemen U mee op een ontdekkingsreis door een belangrijk deel van ons culturele erfgoed. U vertrekt in een Daf33 vanuit Mifasolex en rijdt, aan de hand van een routebeschrijving, door het Brabantse landschap naar het Daf Museum Eindhoven. U rijdt met uw Daf 33 langs de huidige Daf Fabrieken en stopt op een bijzondere locatie in hartje Eindhoven. Het Daf Museum Eindhoven is gevestigd op de plaats alwaar in 1928 Hub en Wim van Doorne met het Daf bedrijf begonnen. U wordt ontvangen met koffie/thee en gebak en u krijgt een deskundige rondleiding van het Daf Museum Eindhoven waarbij u ziet dat techniek en romantiek hand in hand gaan. U valt van de ene verbazing in de andere. Na afloop van de museum rondleiding krijgt u een glaasje fris in het Daf Museum Eindhoven.

Tocht met Dafjes door Straten

Daf Museum Eindhoven tocht 2020 prijzen (4 personen per auto):

€ 69,50 p.p.(incl. BTW) maandag gesloten !
KINDEREN t/m 16 jaar € 43,50 p.p. (incl BTW)

13.00 – 13.30   uur : ontvangst onbeperkt koffie / thee & speculaas
13.30 – 14.30   uur : daf tour a.h.v. routeboek (of colonnerit o.l.v. een gids) naar Daf-Museum
14.30 – 17.00   uur : ontvangst koffie / thee & vlaai – rondleiding o.l.v. een gids Daf-Museum (vanaf 12 pers en anders a.h.v. routeplan) – glaasje fris na afloop
17.00 – 18.00   uur : daf tour retour
18.00 uur                 : na afloop mogelijkheid om na te borrelen in ons gezellige garagecafé

Mifasolex is goed bereikbaar (direct aan de A2, 10 min. onder Eindhoven) met eigen parkeergelegenheid en biedt de mogelijkheid om de dag af te sluiten met:

‘na-borrelen’ tegen consumptieprijs € 2,50 of middels drankafkoop € 12,50 p.p. (onbeperkt bier, fris en wijn voor 2 uur)
BBQ vanaf €17,50 per persoon

Huurprijs is voor 4 1/2 uur en de starttijd is om 13.00 uur vanaf Mifasolex. Deze prijzen zijn inclusief ontvangst met onbeperkt koffie/thee en speculaas, schoonmaakkosten, brandstofkosten, servicewagen met reserve Daf33, toegang tot het museum en museum rondleiding (incl. koffie & gebak + consumptie) en wettelijke aansprakelijkheids- en inzittendenverzekering.

* Dafjes hebben WA en inzittendenverzekering.
* Er mogen maximaal 4 personen plaatsnemen in een daf.
* De huurder / deelnemers vrijwaren de verhuurder voor alle schade en/of letsel ten
gevolge van het gebruik van de daf aan bestuurder(s), passagier(s) of derden, waarvoor verhuurder
aansprakelijk kan worden gesteld en waarvoor door de WA- en Inzittendenverzekering
van de verhuurder geen dekking wordt gegeven behoudens opzet van verhuurder.

I.v.m. Corona zijn onze oldtimer-dafjes tot medio september uit de verzekering gehaald. Onze intentie is om vanaf 1 oktober de oldtimer-dafjes, gefaseerd, te verzekeren. Als onze verzekeringsmaatschappij hiermee akkoord gaat kunnen we vanaf 1 oktober weer ‘Daffen’ !

Veel Oldtimers te zien

Rijden in deze Daf 33 en bezoek brengen aan het Daf Museum Eindhoven is een geweldig dagje uit. Mifasolex en Daf Museum staan garant voor een geweldig dagje uit.

Print Friendly, PDF & Email