DAF MUSEUM TOUR


DAF Museum Tour
MIFASOLEX neemt u terug naar de jaren zestig met de oer-Hollandse DAF 33 tocht naar het Daf Museum Eindhoven. Echte nostalgie dus! Deze DAF 33 is de eerste kleine personenwagen met automatische versnelling, “de Variomatic”.  Naast bewonderen van de Daf 33 in het Daf Museum Eindhoven rijdt u ook daadwerkelijk “zelf” in het museum stuk Daf 33.

Wij nemen U mee op een ontdekkingsreis door een belangrijk deel van ons culturele erfgoed. U vertrekt in een Daf33 vanuit Mifasolex Maarheeze en rijdt, aan de hand van een routebeschrijving, door het Brabantse landschap naar het Daf Museum Eindhoven. U rijdt met uw Daf 33 langs de huidige Daf Fabrieken en stopt op een bijzondere locatie in hartje Eindhoven. Het Daf Museum Eindhoven is gevestigd op de plaats alwaar in 1928 Hub en Wim van Doorne met het Daf bedrijf begonnen. U wordt ontvangen met koffie/thee en gebak en u krijgt een deskundige rondleiding van het Daf Museum Eindhoven waarbij u ziet dat techniek en romantiek hand in hand gaan. U valt van de ene verbazing in de andere. Na afloop van de museum rondleiding krijgt u een glaasje fris in het Daf Museum Eindhoven.

Prijzen (4 personen per auto):
€ 69,50 p.p.(incl. BTW) maandag gesloten !
KINDEREN t/m 16 jaar € 43,50 p.p. (incl BTW)

13.00 – 13.30   uur : ontvangst onbeperkt koffie / thee
13.30 – 14.30   uur : daf tour a.h.v. routeboek (of colonnerit o.l.v. een gids) naar Daf-Museum
14.30 – 17.00   uur : ontvangst koffie / thee & vlaai – rondleiding o.l.v. een gids Daf-Museum (vanaf 12 pers en anders a.h.v.                                            routeplan) – glaasje fris na afloop
17.00 – 18.00   uur : daf tour retour
18.00 uur                 : na afloop mogelijkheid om na te borrelen in ons gezellige garagecafé

Mifasolex is goed bereikbaar (direct aan de A2, 10 min. onder Eindhoven) met eigen parkeergelegenheid, buitenterras, garage-café en biedt de mogelijkheid om de dag af te sluiten met bijvoorbeeld een BBQ (zie eten & drinken).

Huurprijs is voor 4½ uur en de starttijd is om 13.00 uur vanaf Mifasolex. Deze prijzen zijn inclusief ontvangst met onbeperkt koffie/thee, schoonmaakkosten, brandstofkosten, servicewagen met reserve Daf33, toegang tot het museum en museum rondleiding (incl. koffie & gebak + consumptie) en wettelijke aansprakelijkheids- en inzittendenverzekering.

Overige bepalingen:
– Drugs en alcohol zijn voor en tijdens de toertocht (m.n. de bestuurder) niet toegestaan;
– Dafjes zijn WA-verzekerd en tegen meerprijs van 5,- p.p. kun je een extra verzekering, Schade Verzekering Inzittenden (SVI), afsluiten;
– Mogelijkheid om evt. schade aan de Daf33 af te kopen voor € 25,- per dafje (eigen risico bedraagt 300,00);
– Er mogen maximaal 4 personen plaatsnemen in de oldtimer Daf33;
– De huurder / deelnemers vrijwaren de verhuurder voor alle schade en/of letsel ten gevolge van het gebruik van de daf aan bestuurder(s), passagier(s) of derden, waarvoor verhuurder aansprakelijk kan worden gesteld en waarvoor door de WA- en Inzittendenverzekering van de verhuurder geen dekking wordt gegeven behoudens opzet van verhuurder.
– Op al onze bevestigingen, overeenkomsten en diensten zijn de door ons ter KVK te Eindhoven gedeponeerde Algemene voorwaarden van toepassing en ook hier te lezen