DAF MUSEUM TOUR


DAF Museum Tour
MIFASOLEX neemt u terug naar de jaren zestig met: oer-Hollandse DAF 33 & Daf Museum Eindhoven in de hoofdrol. Echte nostalgie dus! DAF 33 is de eerste Nederlandse personenwagen met automatische transmissie, “Variomatic”.  Hoe gaaf is het om het Daf Museum in Eindhoven te bezoeken met een echte oldtimer DAF 33.

Wij nemen U mee op een ontdekkingsreis door een belangrijk deel van ons culturele erfgoed. U vertrekt in de oldtimer Daf33 vanuit Mifasolex Maarheeze en rijdt, een puzzeltocht met bolletje-pijltje principe, door het Brabantse landschap naar het Daf Museum te Eindhoven. U rijdt met uw Daf 33 langs de huidige Daf Fabrieken met eindbestemming Tongelresestraat in hartje Eindhoven. Het Daf Museum Eindhoven is nog steeds gevestigd op de plaats alwaar in 1928 Hub en Wim van Doorne met DAF (Doorne Aanhangwagen Fabriek) zijn gestart. U wordt ontvangen met koffie/thee en appelflap om vervolgens een enthousiaste en professionele rondleiding door het Daf Museum Eindhoven te maken. U valt van de ene verbazing in de andere. Aansluitend rijdt u, via Strijp S en High Tech Campus, retour naar Mifasolex.

2023 Prijzen (4 personen per auto):
€ 79,50 p.p.(incl. BTW) maandag gesloten !
KINDEREN t/m 15 jaar € 52,50 p.p. (incl BTW)

13.00 – 13.30   uur : ontvangst Mifasolex met onbeperkt koffie / thee en speculaaas
13.30 – 14.30   uur : daf tour a.d.h.v. routeboek (puzzeltocht middels bolletje-pijltje) naar Daf-Museum
14.30 – 17.00   uur : ontvangst Dafmuseum met koffie / thee & appelflap – rondleiding o.l.v. een gids Daf-Museum
(vanaf 10 pers en anders a.d.h.v. routeplan)
17.00 – 18.00   uur : daf tour retour
18.00 uur                 : na afloop mogelijkheid om na te borrelen in ons gezellige garagecafé van Mifasolex

Mifasolex is goed bereikbaar (direct aan de A2, 10 min. onder Eindhoven) met eigen parkeergelegenheid, buitenterras, garage-café en biedt de mogelijkheid om de dag af te sluiten met bijvoorbeeld een BBQ (zie eten & drinken).

Huurprijs is voor 5 uur en de starttijd is om 13.00 uur vanaf Mifasolex. Deze prijzen zijn inclusief bij ontvangst met onbeperkt koffie/thee en speculaas, schoonmaakkosten, brandstofkosten, servicewagen met reserve Daf33, toegang tot het museum en rondleiding museum (incl. koffie & appelflap), wettelijke aansprakelijkheids- en inzittendenverzekering en BTW.

Overige bepalingen:
– Deelnemers vanaf 21 jaar en in het bezit van een geldig rijbewijs B mogen achter het stuur van de sympathieke oldtimer daf kruipen;
– Drugs en alcohol zijn voor en tijdens de toertocht (m.n. de bestuurder) niet toegestaan;
– Dafjes zijn WA-verzekerd en tegen meerprijs van 5,- p.p. kun je een extra verzekering, Schade Verzekering Inzittenden (SVI), afsluiten;
– Mogelijkheid om evt. schade aan de Daf33 af te kopen voor € 25,- per dafje (eigen risico bedraagt € 300,-);
– Er mogen maximaal 4 personen plaatsnemen in de oldtimer Daf33;
– De huurder / deelnemers vrijwaren de verhuurder voor alle schade en/of letsel ten gevolge van het gebruik van de daf aan bestuurder(s), passagier(s) of derden, waarvoor verhuurder aansprakelijk kan worden gesteld en waarvoor door de WA verzekering van de verhuurder geen dekking wordt gegeven behoudens opzet van verhuurder.
– Op al onze bevestigingen, overeenkomsten en diensten zijn de door ons ter KVK te Eindhoven gedeponeerde Algemene voorwaarden van toepassing en ook hier te lezen