Dafje Huren vanaf € 160,- per dafje all in


Klik hier voor al onze Solex en DAF arrangementen.

Bij Mifasolex een Dafje huren want er staan 40 dafjes klaar om hun gasten door elkaar te schudden. Bedrijfsuitjes, Teamuitjes en groepsuitjes (vanaf 2) tot 160 personen kunnen we met oldtimer dafjes verzorgen. De dafjes van het type 33 zijn eind jaren zestig uit de Van Doorne’s Automobiel Fabriek te Eindhoven gerold. Het was de eerste Nederlandse auto met een automatische transmissie. Je gaat dus op pad met echte 50 jaar oude oldtimer dafjes.

Dafje huren bij Mifasolex
Dafje huren voor een onvergetelijk bedrijfsuitje

DAFJE huren als onvergetelijk bedrijfsuitje

Voor invulling van Bedrijfsuitjes, Groepsuitjes en Teamsuitje, e.d. hebben we diverse arrangementen samengesteld. Programma’s waarbij we dafje rijden combineren met een bezoek aan het Dafmuseum in Eindhoven of bezoek brengt aan 2 restaurants voor voor- en hoofdgerecht.. Ook kunnen we kiezen om een puzzeltocht te rijden a.d.h.v. routeboek waarbij we route zoeken middels bolletje-pijltje. Tijdens deze toer is regie in eigen handen. Hiervoor hebben we 3 routes uitgezet nl. Daf Kempen tour + Daf Zes Gehugten tour (Oost Brabant) + daftoer naar Thorn (Midden Limburg). Uiteraard is er voldoende tijd om onderweg te stoppen naar believen.
Dafje huren kunnen we combineren met een ludieke competitie waarbij alle teams quiz-vragenlijst moeten oplossen en samenwerkingsopdrachten onderweg dienen uit te voeren. Ideaal voor teambuilding waarbij plezier & samenwerking centraal staan.
Programma op maat. Naast standaard programma’s kunnen we voor uw groepsuitje , teamuitje, bedrijfsuitje , teambuilding een programma op maat samenstellen. De klant is koning.

Na het daffen kunnen we na-borrelen of genieten van een heerlijke BBQ. Gezelligheid kent geen tijd.

Bedrijfsuitje met aanhang en kinderen

Bij Mifasolex heb je ook de mogelijkheid terwijl de anderen onderweg zijn met de Solex voor het rondje Brabant om een springkussen of spectaculaire stormbaan te huren of iets anders passends te vinden voor uw bedrijfsuitje met aanhang en kinderen. Dus alle ingrediënten voor zowel kleine als grote gasten. ‘De perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje’.

Ter info:
– Er mogen maximaal 4 personen in het dafje plaats nemen;
– We hebben voor het dafje de Wettelijke Aansprakelijkheid en Ongevallen Inzittendenverzekering afgesloten;
– Tegen meerprijs kun je een extra Schade Verzekering voor Inzittenden (SVI) afsluiten;
– Op al onze bevestigingen, overeenkomsten & diensten zijn de door ons ter KVK te Eindhoven gedeponeerde algemene voorwaarden van toepassing.