Bedrijfsuitje in omgeving Valkenswaard


Klik hier * voor al onze Solex en Daf arrangementen

Bij MiFaSoleX kunt u terecht voor een gezellig bedrijfsuitje voor Familie, Vrienden en Bedrijven in omgeving Valkenswaard. MiFaSoleX beschikt over een sfeervolle garage café en ruim buitenterras waar je met aankomst wordt ontvangen met onbeperkt koffie en thee of na de tocht rustig kunt na-borrelen. MiFaSoleX regelt alles van A tot Z. Van Solex rijden, DAF huren tot aan een lunch, diner en BBQ.

Het perfecte bedrijfsuitje rond Valkenswaard vind je bij MiFaSoleX

Bedrijfsuitje in Valkenswaard en omstreken

Bij Mifasolex kun je dafjes en solexen huren die daadwerkelijk eind jaren zestig het straatbeeld in Brabant, Valkenswaard bepaalden. Je gaat solex rijden op louter en alleen solexen van het type OTO en Koffertje uit de fabrieken Stokvis en Van der Heem. Het dafje33 werd gemaakt in Van Doorne’s Automobiel Fabriek te Eindhoven. Het zijn echte 50 jaar oude oldtimers van weleer. Echte nostalgie dus. Een Chinese of andere nep solex huren is er bij Mifasolex niet bij. Een perfect geregeld dagje weg voor je Groepsuitje, Bedrijfsuitje, Teamuitje of Personeelsuitje.

Bedrijfsuitje met aanhang en kinderen

Bij Mifasolex heb je ook de mogelijkheid terwijl de anderen met een Solex of DAF rond Valkenswaard rijden de kinderen te vermaken op een springkussen of spectaculaire stormbaan of iets anders passends. Dit allemaal om uw bedrijfsuitje met aanhang en kinderen een geslaagde dag te maken. Dus alle ingrediënten voor zowel kleine als grote gasten. ‘De perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje’.