Solex rijden


Solex rijden
Bij MifaSolex kun je vanaf 2 tot 50 personen solex rijden op echte 50 jaar oude Nederlandse solexen. Het solexpark bestaat louter en alleen uit de solexmodellen OTO en Koffertje afkomstig van de fabrieken Stokvis en Van der Heem. Chinese, Hongaarse of andere nepsolexen huren is er bij MifaSolex niet mogelijk. Echte nostalgie dus.
Met de wind door de haren lekker snorren door het Brabantse land. Samen met vrienden of collegae ga je 3½ uur op pad. De circa 45 km landelijke route leid je door de prachtige natuur die Brabant rijk is. Onderweg is er dus voldoende tijd voor een stop bij een gezellig café-terras om de inwendige mens te verwennen. Het groepsuitje of bedrijfsuitje wordt begeleid door een ervaren gids. Hij kent de mooiste routes en weet kleine mankementen zoals een verstopt sproeiertje binnen 1 minuut op te lossen. De kans is klein maar in nood zoals een lekke band wordt direct een ‘nieuwe’ solex gebracht door de servicewagen. Kleine groepen tot 8 personen kunnen a.d.h.v. een routekaart hun tocht door het Brabantse landschap rijden. Na afloop van het solex rijden kun je gezellig na-borrelen op het riante buitenterras en/of in het garagecafé van MifaSolex.

Programma
De standaard-ontvangsttijden met onbeperkt koffie en thee zijn voor de ochtendrit 10.00 uur en de middagrit om 13.30 uur. Tijden kunnen in overleg met Mifasolex aangepast worden.

2023 Prijs voor het huren van de solex : € 37,50 p.p. (incl. BTW)
In de prijs zit inbegrepen:
– Onbeperkt koffie / thee (bij ontvangst);
– Gids (voor groepen vanaf 8 personen);
– Brandstof;
– Autobus stand-by met reserve solex;
– Lange zwarte regenjas (indien nog voorradig);
– 
Slechtweer-garantie = mogelijkheid om het groepsuitje te verzetten naar een andere datum of te switchen naar een toertocht in de DAF33 (indien nog voorradig)

Het groepsuitje kun je uitbreiden met gebak, lunch, diner en BBQ.

Overige bepalingen:
– Rijbewijs AM verplicht;
– Vanaf 1 januari 2023 geldt een helmplicht
– Drugs en alcohol zijn voor en tijdens het solex rijden niet toegestaan;
– Solexen zijn WA-verzekerd;
– Mogelijkheid om evt. schade aan de solex af te kopen voor € 2,50 p.p. (eigen risico bedraagt € 30,00);
– Groepen t/m 7 personen rijden de solex toertocht a.d.h.v. een routekaart. Een gids kun je voor € 37,50 inhuren;
– Op al onze bevestigingen, overeenkomsten en diensten zijn de door ons ter KVK te Eindhoven gedeponeerde Algemene voorwaarden van toepassing ( ook hier te lezen )

Mifasolex is voor uw bedrijfsuitje goed bereikbaar → direct aan de A2, 10 min. onder Eindhoven (Brabant) en 5 min. boven Weert (Limburg).