Tuesday 19th January 2021,
MiFaSoleX

Vergader Arrangement

Bij Mifasolex kunt u VERGADEREN en tussendoor of na afloop een solex of Daf tocht rijden. Mifasolex jaren-60 VERGADERRUIMTE in Maarheeze vlakbij Eindhoven aan de A2

Een VERGADERING in een bijzondere setting kan zorgen voor inspiratie en motivatie. Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een overleg? Of wilt u de band tussen collega’s versterken door middel van een teambuildingsprogramma? Dan ben je bij MiFaSoleX op het juiste adres. P.S. Gratis WIFI aanwezig.

Bij een goed overleg is het belangrijk dat de aanwezigen geïnspireerd worden. Dat kan versterkt worden door eens te vergaderen op een plek die anders is dan anders. Zou het niet prettig zijn om tussen uw besprekingen door te ontspannen met een toertocht in de sympathieke daf 33 en/of op een authentieke solex uit de jaren 60. Echte nostalgie dus.

De 2020 prijzen zijn: € 12,50 per persoon (incl. BTW)
– Vergaderruimte voor 4 uur met onbeperkt koffie / thee & water;

Vergaderarrangement kun je uitbreiden / combineren met:
– Toertocht in de sympathieke Daf 33 en authentieke solex;
– Luxe lunch € 15,50 p.p. (zie eten & drinken);
– BBQ / Diner / Warm Buffet vanaf € 17,50 p.p. (zie eten & drinken);
– Na-borrelen tegen consumptieprijs of drankafkoop (2 uur onbeperkt bier, fris en wijn) € 12,50 p.p.

MiFaSoleX is goed bereikbaar (direct aan de A2, 10 min. onder Eindhoven), beschikt over een eigen parkeergelegenheid, grote (tot 30 pers) en kleine (tot 12 pers) vergaderruimte en riant buitenterras.

Mifasolex is zeer flexibel en denkt graag met je mee voor een programma ‘op maat’.

Print Friendly, PDF & Email