Monday 09th December 2019,
MiFaSoleX

Vergader Arrangement

Bij Mifasolex kunt u VERGADEREN en tussendoor of na afloop een solex of Daf tocht rijden. Mifasolex jaren-60 VERGADERRUIMTE in Maarheeze vlakbij Eindhoven aan de A2

Een VERGADERING in een bijzondere setting kan zorgen voor inspiratie en motivatie. Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een overleg? Of wilt u de band tussen collega’s versterken door middel van een teambuildingsprogramma? Dan ben je bij MiFaSoleX op het juiste adres. P.S. Gratis WIFI aanwezig.

Bij een goed overleg is het belangrijk dat de aanwezigen geinspireerd worden. Dat kan versterkt worden door eens te vergaderen op een plek die anders is dan anders. Zou het niet prettig zijn om tussen uw besprekingen door te ontspannen met een toertocht in het sympathieke dafje 33 en/of op een authentieke solex uit de jaren 60. Echte nostalgie dus.

De 2017 prijzen zijn: € 59,50 per persoon (incl. BTW)

In deze prijs zit inbegrepen:
– Vergaderruimte tot max. 4 uur met onbeperkt koffie / thee & water
– Daf Kempen Tour (verkorte versie / 3 uur) en/of solextoertocht (max. 2 1/2 uur). Wil je de lange daftoer van 4 1/2 uur rijden is dit mogelijk tegen meerprijs van €  10,00 p.p.
– Na afloop van toertocht krijgt u een consumptie naar keuze aangeboden
* Flip-over is standaard aanwezig!

Vergaderarrangement kun je uitbreiden met een luxe lunch € 15,50 p.p. zie Eten & Drinken

MiFaSoleX is goed bereikbaar (direct aan de A2, 10 min. onder Eindhoven) met eigen parkeergelegenheid en biedt de mogelijkheid om de dag af te sluiten met:
– ‘na-borrelen’ tegen consumptieprijs € 2.50 of middels drankafkoop € 12,50 p.p.
(onbeperkt bier, fris en wijn voor 2 uur)
– BBQ vanaf € 17,50

Mifasolex is zeer flexibel en denkt graag met je mee voor een programma ‘op maat’.

Print Friendly, PDF & Email