Eten en Drinken


Klik hier * voor al onze Solex en DAF arrangementen.

Bij Mifasolex kun je gezellig na-borrelen in een relaxte sfeer. Het is goed toeven op het buitenterras en in het garage-café. Het bedrijfsuitje kun je completeren met o.a. een heerlijke luxe BBQ. Omdat we het belangrijk vinden dat klanten tevreden zijn hebben we besloten om enkel een luxe BBQ aan te bieden. Er is niets vervelender dan dat klanten meer hadden verwacht dan ze hebben gekregen. We beloven geen goede bergen maar we gaan voor lekker en meer dan voldoende in een gemoedelijke sfeer.

Mifasolex werkt samen met de plaatselijke Horeca. Een diner in een prima restaurant bestaat tot de mogelijkheden.

Unieke DAF en Solex activiteiten in combinatie met lunch, diner en BBQ.

Een uitje geregeld van A tot Z

Alles onder 1 dak. Hoe makkelijk kan het zijn. Met 1 telefoontje wordt het bedrijfsuitje van A tot Z georganiseerd. Unieke activiteiten in combinatie met lunch, diner en BBQ zorgen voor een onvergetelijk dagje uit.

Sfeervolle garage cafe met buitenterras

MiFaSoleX beschikt over een sfeervolle garage café en ruim buitenterras waar je met aankomst wordt ontvangen met onbeperkt koffie en thee.

Na de Solex toer in het prachtige Brabant kun je gezellig na-borrelen in een relaxte sfeer. Het bedrijfsuitje kun je completeren met o.a. een heerlijke luxe BBQ. Mifasolex werkt samen met de plaatselijke Horeca. Een diner in een prima restaurant bestaat tot de mogelijkheden. Alles onder 1 dak. Hoe makkelijk kan het zijn. Met 1 telefoontje wordt het bedrijfsuitje van A tot Z georganiseerd. Unieke activiteiten in combinatie met lunch, diner en BBQ zorgen voor een onvergetelijk dagje uit.

Een uitje met aanhang en kinderen

Bij Mifasolex heb je ook de mogelijkheid terwijl de anderen onderweg zijn met de Solex voor het rondje Brabant om een springkussen of spectaculaire stormbaan te huren of iets anders passends te vinden voor uw bedrijfsuitje met aanhang en kinderen. Dus alle ingrediënten voor zowel kleine als grote gasten. ‘De perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje’.