Wednesday 25th November 2020,
MiFaSoleX

DAF KEMPEN TOUR

Dit UITJE neemt u terug naar jaren 60

Vanaf 1 april 2021

Een toertocht met onze oldtimer daf het ideale middel voor uw te organiseren BEDRIJFSUITJE, GROEPSUITJE, PERSONEELSFEEST en UITSTAPJE  voor FAMILIE of VRIENDEN. Het uitje is voor iedereen (jong en oud) toegankelijk en weersonafhankelijk. De gezellige landelijke toertocht door tal van typisch Kempische dorpjes kun je evt. combineren met een ludieke competitie (quizvragenlijst + 2 teamopdrachten voor onderweg = ideaal voor teambuilding waarbij plezier en samenwerken centraal staat). Echte nostalgie in de eerste Nederlandse personenwagen met automatische versnelling, “de Variomatic”.

Toertocht met regie in eigen handen

Vanaf Maarheeze (10 min. onder Eindhoven, direct aan de A2) start het bedrijfsuitje, groepsuitje, personeelsfeest, uitstapje voor familie en vrienden. Het geoffreerde 4½ uur durende dafarrangement betreft de Daf Kempen Tour. Deze toertocht leid je door vele dorpjes met hun marktpleintjes, terrasjes, restaurantjes, eetcafés en bezienswaardigheden. Na ontvangst met onbeperkt koffie / thee en speculaas rijd je een 2 – 2½ uur durende landelijke daftoer, a.h.v. een routeboek, door de Kempen. Betekent dat je dezelfde tijd hebt om te stoppen naar believen. Standaard wordt een quizvragenlijst toegevoegd. Tijdens de toertocht in de oldtimer Daf33 gaan de groepsleden proberen de quizvragen op te lossen. Na afloop ontvangen de winnende teamleden een prijsje. Op deze manier heeft het uitje een ‘kop’ en een ‘staart’.

2020 prijzen voor dit uitje op basis van 4 personen per auto zijn:

€  49,50 per persoon (incl. BTW)
€  29,50 kinderen t/m 16 jaar (incl. BTW)
incl. bij ontvangst onbeperkt koffie / thee & speculaas & quiz voor onderweg

Evt. ludiek competitief element o.l.v. tourleaders

Genoemde toertocht kun je evt. uitbreiden met 2 teamopdrachten onderweg. Ideaal voor teambuilding waarin de mooie landelijke daftoer, samenwerking en plezier centraal staan. Dit programma wordt van begin tot einde begeleid door enthousiaste tourleaders. Uiteraard ontmoeten de teams elkaar bij de verschillende stops onderweg (tevens wisselpunt voor de chauffeurs). Bij 2 stops worden teamopdrachten door Mifasolex georganiseerd. De som van de resultaten quiz en opdrachten bepalen de einduitslag. Bij een 3e stops wordt een borrelstop georganiseerd. Vanaf de laatste stop organiseren we een colonnerit retour naar Mifasolex. Bij dit programma rijd je de daftoer a.h.v. van een routeboek waarin de toertocht verdeeld is in 4 trajecten (middels bolletje pijltje principe en evt. colonne).

evt. 2 ludieke TEAMOPDRACHTEN  €  250,00 (groepsprijs)

Aantal dafjes is gebaseerd op 4 personen per dafje:
5 – 6 – 7 – 8 personen geeft recht op 2 dafjes,
9 – 10 – 11 – 12 personen geeft recht op 3 dafjes,
etc…….

Zit je met minder personen (dan 4 personen) in een dafje – dan betaal je €  29,50 per persoon die minder in het dafje zit!
Bijvoorbeeld:
– Je bent met 3 personen en wil gebruik maken van 1 dafje dan betaal je 3x 49,50 + 1x 29,50.
– Je bent met 10 personen en wil gebruik maken van 3 dafjes dan betaal je 10x 49,50 + 2x 29,50.
* Er mogen maximaal 4 personen plaatsnemen in een daf.

Onze accommodatie is prima geschikt om na te borrelen en/of een heerlijke BBQ, op ons riant buitenterras en/of in ons gezellige garagecafé, te organiseren.

Mifasolex te Maarheeze is goed bereikbaar (direct aan de A2, 10 min. onder Eindhoven) met eigen parkeergelegenheid.

Deze prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten, brandstof en servicewagen met reserve Dafje. Verder zijn deze prijzen inclusief wettelijke aansprakelijkheids- en inzittendenverzekering.
* De huurder / deelnemers vrijwaren de verhuurder voor alle schade en/of letsel ten
gevolge van het gebruik van de daf aan bestuurder(s), passagier(s) of derden, waarvoor verhuurder
aansprakelijk kan worden gesteld en waarvoor door de WA- en Inzittendenverzekering
van de verhuurder geen dekking wordt gegeven behoudens opzet van verhuurder.

I.v.m. Corona zijn onze oldtimer-auto’s tot medio september uit de verzekering gehaald. Onze intentie is om na het zomerverlof de oldtimer-auto’s, gefaseerd, te verzekeren. Als onze verzekering hiermee akkoord gaat kunnen we vanaf 1 oktober weer ‘Daffen’ !

Uitje

De toertocht in de oldtimer DAF33 staat garant voor een gezellig GROEPSUITJE, BEDRIJFSUITJE, PERSONEELSFEEST of UITSTAPJE voor FAMILIE en VRIENDEN.

Mifasolex Maarheeze heeft 40 oldtimer dafjes ter beschikking waardoor we groepen tot 160 personen kunnen worden bediend.

Print Friendly, PDF & Email