Teamuitje in de omgeving van Valkenswaard


Klik hier * voor al onze Solex en Daf arrangementen

Bij MiFaSoleX kunt u terecht voor een gezellig teamuitje voor Familie, Vrienden en Bedrijven in de omgeving Valkenswaard. MiFaSoleX beschikt over een sfeervolle garage café en ruim buitenterras waar je met aankomst wordt ontvangen met onbeperkt koffie en thee of na de tocht rustig kunt na-borrelen. MiFaSoleX regelt alles van A tot Z. Van Solex rijden, DAF huren tot aan een lunch, diner en BBQ.

Het perfecte teamuitje in Brabant vind je bij MiFaSoleX

Teamuitje in Valkenswaard en omgeving

Bij Mifasolex kun je dafjes en solexen huren die daadwerkelijk eind jaren zestig het straatbeeld in Brabant, Eindhoven bepaalden. Je gaat solex rijden op louter en alleen solexen van het type OTO en Koffertje uit de fabrieken Stokvis en Van der Heem. Het dafje33 werd gemaakt in Van Doorne’s Automobiel Fabriek te Eindhoven. Het zijn echte 50 jaar oude oldtimers van weleer. Echte nostalgie dus. Een Chinese of andere nep solex huren is er bij Mifasolex niet bij. Een perfect geregeld dagje weg voor je Groepsuitje, Bedrijfsuitje, Teamuitje of Personeelsuitje.

Teamuitje met aanhang en kinderen

Bij Mifasolex heb je ook de mogelijkheid terwijl de anderen onderweg zijn met de Solex of Dafje voor het rondje Valkenswaard om een springkussen of spectaculaire stormbaan te huren of iets anders passends te vinden voor uw bedrijfsuitje met aanhang en kinderen. Dus alle ingrediënten voor zowel kleine als grote gasten. ‘De perfecte locatie voor uw teamuitje’.