Friday 15th January 2021,
MiFaSoleX

DAF TOUR MET LUDIEKE COMPETITIE

DAF TOUR combineren met LUDIEKE COMPETITIE

De mooie landelijke toertocht in de sympathieke oldtimer daf combineren met een ludieke competitie (quiz-vragenlijst en 2 teamopdrachten voor onderweg) zorgt plezier en samenwerking. Ideaal voor teambuilding.

2020 prijs: € 250,00 per groep (incl. BTW)

Voor slechts € 250,00 extra (groepsprijs) zorgt Mifasolex dat de Daf Kempen Tour, Daf 6 Gehugten Tour of Daf Midden Limburg Tour wordt gecombineerd met de ludieke competitie. De stops / teamopdrachten zullen worden verzorgd door personeel van Mifasolex.

De dafjes (teams van 4 personen) worden gefaseerd weg gestart. Middels een routeboek / bolletje pijltje zullen de teams hun route rijden. Onderweg worden 3 stops georganiseerd alwaar de teams elkaar weer treffen. Bij 2 stops wordt een teamopdracht georganiseerd. Een 3e stop fungeert als borrelstop. Opdat we 3 keer stoppen worden 4 trajecten gereden dat zorgt dat elk teamlid achter het stuur van de oldtimer kan kruipen. Het rijden in de Daf 33 is echt een belevenis op zich. De som van de scores (quizvragen en teamopdrachten) bepalen de uiteindelijke rangschikking. Na het programma wordt een prijsuitreiking georganiseerd. De winnende teamleden ontvangen een ludieke prijs.

Dit programma kun je uitbreiden met:
– vooraf een lunch,
– een koffiestop vanuit een speciaal ingerichte dafbestelauto (UNIEK),
– demonstratie roofvogels & uilen,
– achteraf een BBQ, warm buffet en diner,
– met aansluitend na-borrelen.

Mifasolex beschikt over een riant buitenterras en een gezellig garage café. Het is goed toeven bij Mifasolex.

Print Friendly, PDF & Email