Solex Huren in de omgeving Veldhoven


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Knop-Solex.png

Klik hier * voor al onze Solex en DAF arrangementen.

MiFaSoleX beschikt over 50 authentieke solexen waarmee we tochten rijden in de buurt van Veldhoven. Heerlijk, met de wind door de haren, snor je met vrienden of collegae door het groene Brabantse landschap. Je gaat Solex rijden met solexen die daadwerkelijk eind jaren zestig / begin jaren zeventig het straatbeeld in Brabant bepaalden. Je gaat op pad met het solextype OTO en koffertje. De Rolls Royce onder de solexen. Het huren van Chinese nepsolexen is bij Mifasolex niet mogelijk. Echte nostalgie dus.

Solex rijden is super gezellig
Solex Rijden Veldhoven doe je bij Mifasolex als een gezellige bedrijfsuitje.

Solex huren in Veldhoven en omgeving

Bij MifaSoleX kun je vanaf 2 tot 50 personen al solex rijden. Samen met vrienden of collegae ga je 2½ uur op pad. De circa 40 km landelijke route in de buurt van Veldhoven leid je door de prachtige natuur die Brabant rijk is. Onderweg is er dus voldoende tijd voor een stop bij een gezellig café-terras om de inwendige mens te verwennen. Het Groepsuitje, Bedrijfsuitje, Teamuitje of Personeelsuitje wordt begeleid door een ervaren gids. Hij kent de mooiste routes en weet kleine mankementen zoals een verstopt sproeiertje binnen 1 minuut op te lossen. De kans is klein maar in nood zoals een lekke band wordt direct een ‘nieuwe’ solex gebracht door de servicewagen. Kleine groepen tot 8 personen kunnen a.d.h.v. een routekaart hun tocht onder Veldhoven zelf rijden. Na afloop van het solex rijden kun je gezellig na-borrelen op het riante buitenterras en/of in het garagecafé van MifaSolex.

Sfeervolle garage cafe met buitenterras

MiFaSoleX beschikt over een sfeervolle garage café en ruim buitenterras waar je met aankomst wordt ontvangen met onbeperkt koffie en thee.

Na de Solex toer rond Eindhoven kun je gezellig na-borrelen in een relaxte sfeer. Het bedrijfsuitje kun je completeren met o.a. een heerlijke luxe BBQ. Mifasolex werkt samen met de plaatselijke Horeca. Een diner in een prima restaurant bestaat tot de mogelijkheden. Alles onder 1 dak. Hoe makkelijk kan het zijn. Met 1 telefoontje wordt het bedrijfsuitje van A tot Z georganiseerd. Unieke activiteiten in combinatie met lunch, diner en BBQ zorgen voor een onvergetelijk dagje uit.

Bedrijfsuitje met aanhang en kinderen

Bij Mifasolex heb je ook de mogelijkheid terwijl de anderen onderweg zijn met de Solex voor het rondje onder Veldhoven om een springkussen of spectaculaire stormbaan te huren of iets anders passends te vinden voor uw bedrijfsuitje met aanhang en kinderen. Dus alle ingrediënten voor zowel kleine als grote gasten. ‘De perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje’.