TEAMBUILDING MET DAF


Teambuilding met Daf33
Het rijden met het oldtimer dafje kun je combineren met een ludieke competitie. Onderweg dient het team een lijst met quizvragen op te lossen en ludieke samenwerkingsopdrachten uit te voeren. Ideaal voor teambuilding waarin de mooie landelijke daftoer, samenwerking en plezier centraal staan. Het dafje huren is in deze niet het doel maar een middel om gestelde doelen te bereiken. Dit teambuildingsprogramma wordt van begin tot einde begeleid door enthousiaste tourleaders. Uiteraard ontmoeten de teams elkaar bij de verschillende stops onderweg (tevens wisselpunt voor de chauffeurs). Bij 2 stops worden teamopdrachten door Mifasolex georganiseerd. De som van de resultaten van quiz en opdrachten bepalen de einduitslag. Bij een 3e stops wordt een borrelstop georganiseerd. Vanaf de laatste stop organiseren we een colonnerit retour naar Mifasolex. Bij dit programma rijd je de daftoer a.h.v. van een routeboek waarin de toertocht verdeeld is in 4 trajecten (middels bolletje pijltje principe).

Groepsprijs voor de ludieke competitie is € 300,- voor gehele groep (incl. BTW). Hierbij komt de prijs voor het inhuren van het dafje.
*Dit programma kun je combineren met de Daf Kempen Tour en Daf 6 Gehugten Tour (zie mogelijke daftochten).

Mifasolex is goed bereikbaar (direct aan de A2, 10 min. onder Eindhoven) met eigen parkeergelegenheid, buitenterras, ontvangstruimte, garage-café en biedt de mogelijkheid om de dag af te sluiten met bijvoorbeeld een BBQ (zie eten & drinken).