Mogelijke Daftochten


Naast de Daf Kempen Tour kun je ook kiezen voor de Zes Gehugten Tour of daftoer naar Thorn. Voor dit drietal groepsuitjes gelden exact dezelfde voorwaarden. Het groepsuitje waarbij jezelf de regie in handen hebt. Je kunt er ook voor kiezen om het dafje rijden te combineren met een ludieke competitie. Ideaal als teambuildingprogramma waarbij plezier en samenwerking centraal staan.

DAF KEMPEN TOUR (OOST BRABANT)
Tijdens dit groepsuitje rijden we met het oldtimer dafje een mooie landelijke toertocht waarbij div. typisch Brabantse dorpjes (met hun marktpleintjes, bezienswaardigheden, cafeetjes, terrasjes, musea, restaurantjes e.d.)  worden bezocht.

DAFTOUR NAAR THORN (MIDDEN LIMBURG)
Tijdens deze daftoer door Midden Limburg staat het bezoek aan het witte stadje centraal. Het door vele toeristen bezochte witte stadje Thorn heeft een rijke geschiedenis, die terug gaat tot het einde van de 10e eeuw. In 1794 kreeg Thorn zijn kenmerkende witte kleur. In die tijd werd belasting betaald op basis van de omvang van de ramen. De arme bevolking metselde de ramen dicht, met het doel de bouwsporen (“littekens van de armoede”) te verbergen, en kalkte de huizen wit. De kern van Thorn is beschermd stadsgezicht. Bezienswaardigheden zijn de met maaskeien geplaveide straatjes, de prachtige Abdijkerk en het gemeentemuseum het Land van Thorn. Deze zijn een bezoek meer dan waard.

DAF ZES GEHUGTEN TOUR (OOST BRABANT)
Dit groepsuitje kenmerkt zich vooral als een landelijke route met veel groen en tal van mogelijke gevarieerde stops zoals: motorspeciaalzaak, boscafé met uitzicht over natuurgebied Vennenhorst, tropische vlindertuin, schietbaan, vliegveld en molen. Op de route zijn div. cafeetjes, terrasjes en restaurantjes gesitueerd.