MANCAVE ARRANGEMENT


DAF Arrangement
Echte nostalgie in de eerste Nederlandse personenwagen met automatische versnelling, “de Variomatic”. Een toertocht met onze oldtimer daf het ideale middel voor uw te organiseren dagje uit. Het uitje is voor iedereen (jong en oud) toegankelijk en weersonafhankelijk. Uiteraard bieden we naast het Dafje rijden nog meer…..

De toertocht in de authentieke oldtimer Daf33 kun je evt. (tegen meerprijs) afsluiten met een drankje, hapje (zie BBQ) en/of Mancave arrangement.

MANACAVE Arrangement 
Voor een vriendenprijs kun je bij Mifasolex te Maarheeze gezellig na-borrelen en indien gewenst gebruik maken van de aanwezige flipperkasten, voetbaltafel en dartbord. Het is goed toeven in het garage cafeetje en/of buitenterras van Mifasolex.
Ter info: De flipperkasten zijn van de merken Williams, Bally en Gotlieb. De Topper voetbaltafels zijn de echte wedstrijdtafels van weleer met glasplaat, houten poppetjes en kurken balletjes.

Prijzen voor dit 2 uur durend arrangement:
€  17,50 per persoon (incl. BTW)
€  7,50 per persoon voor elk uur extra (incl. BTW)

In de prijs zit inbegrepen:
– Onbeperkt bier, fris en wijn
– Gebruik flipperkasten (pinball)
– Gebruik voetbaltafel TOPPER
– Gebruik dartbord (incl. pijlen)

Mifasolex is goed bereikbaar (direct aan de A2, 10 min. onder Eindhoven) met eigen parkeergelegenheid, buitenterras, ontvangstruimte, garage-café en biedt de mogelijkheid om de dag af te sluiten met bijvoorbeeld een BBQ (zie eten & drinken).

Overige bepalingen:
– De huurder / deelnemers vrijwaren de verhuurder voor alle schade en/of letsel ten gevolge van deelname arrangementen waarvoor verhuurder aansprakelijk kan worden gesteld en waarvoor door de Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven, WA- en Inzittendenverzekering van de verhuurder geen dekking wordt gegeven behoudens opzet van verhuurder;
– Op al onze bevestigingen, overeenkomsten en diensten zijn de door ons ter KVK te Eindhoven gedeponeerde Algemene voorwaarden van toepassing en ook hier te lezen