DAF ZES GEHUGTEN TOUR


DAF ZES GEHUGTEN TOUR (OOST BRABANT)
Echte nostalgie in de eerste Nederlandse personenwagen met automatische versnelling, “de Variomatic”. Een toertocht met onze oldtimer daf het ideale middel voor uw te organiseren dagje uit. Het uitje is voor iedereen (jong en oud) toegankelijk en weersonafhankelijk.

Deze gezellige landelijke toertocht kun je evt. (tegen meerprijs) combineren met een ludieke competitie (quizvragenlijst + 2 teamopdrachten voor onderweg = ideaal voor teambuilding waarbij plezier en samenwerken centraal staat).

Puzzeltocht met regie in eigen handen
Vanaf Maarheeze (10 min. onder Eindhoven, direct aan de A2) start het dagje Daf. Het geoffreerde 4 1/2 uur durende dafarrangement betreft de Daf Zes Gehugten Tour. Dit groepsuitje kenmerkt zich vooral als een landelijke route met veel groen en tal van mogelijke gevarieerde stops zoals: motorspeciaalzaak, boscafé met uitzicht over natuurgebied Vennenhorst, tropische vlindertuin, schietbaan, vliegveld en molen. Op de route zijn div. cafeetjes, terrasjes en restaurantjes gesitueerd.

Standaard om 13.00 uur is de ontvangst met onbeperkt koffie / thee gepland. Omstreeks 13.30 uur starten we met de puzzeltocht door Oost  Braband, a.d.h.v. een routeboek. Omdat de netto-rijtijd van de route de helft van de beschikbare tijd behelst kun je onderweg ook de helft van de tijd stoppen naar believen. Het routeboek wordt vooraf via de mail verzonden zodat je de mogelijke stopplaatsen kunt inplannen. Op aanvraag wordt gratis een quizvragenlijst toegevoegd. Tijdens de toertocht in de oldtimer Daf33 kunnen de groepsleden proberen de quizvragen op te lossen. Na afloop sluiten we de dag af met het gezamenlijk doornemen van de antwoorden en applaus voor de winnende teamleden. Op deze manier heeft het uitje een ‘kop en staart’. Na-borrelen of afsluiten met bijvoorbeeld een BBQ bestaat tot de mogelijkheden. Mifasolex heeft daarvoor een riant buitenterras en garage-café beschikbaar.

In overleg kun je tijden aanpassen. Tevens is een route naar het witte vestigingsstadje Thorn en de Daf Kempen Tour.

Prijzen voor dit groepsuitje op basis van 4 personen per Daf zijn:
€  54,50 per persoon (incl. BTW)
€  34,50 kinderen t/m 16 jaar (incl. BTW)

In de prijs zit inbegrepen:
– Onbeperkt koffie / thee (bij ontvangst);
– Uitzetten route & opmaken routeboeken;
– Auto-ambulance met reserve Daf33;
– Evt. quiz-vragenlijst voor onderweg;
– Brandstof;
– Schoonmaakkosten;
– Wettelijke Aansprakelijkheids- en Inzittendenverzekering.

Prijzen voor dit groepsuitje op basis van 3 personen per Daf zijn:
€  69,00 per persoon (incl. BTW)
€  44,50 kinderen t/m 16 jaar (incl. BTW)

Prijzen voor dit groepsuitje op basis van 2 personen per Daf zijn:
€  92,50 per persoon (incl. BTW)

Mifasolex is goed bereikbaar (direct aan de A2, 10 min. onder Eindhoven) met eigen parkeergelegenheid, buitenterras, ontvangstruimte, garage-café en biedt de mogelijkheid om de dag af te sluiten met bijvoorbeeld een BBQ (zie eten & drinken).

Overige bepalingen:
– Drugs en alcohol zijn voor en tijdens de toertocht (m.n. de bestuurder) niet toegestaan;
– Dafjes zijn WA-verzekerd en tegen meerprijs van € 5,- p.p. kun je een extra verzekering, Schade Verzekering Inzittenden (SVI), afsluiten;
– Mogelijkheid om evt. schade aan de Daf33 af te kopen voor € 25,- per dafje (eigen risico bedraagt € 300,-);
– Er mogen maximaal 4 personen plaatsnemen in de oldtimer Daf33;
– De huurder / deelnemers vrijwaren de verhuurder voor alle schade en/of letsel ten gevolge van het gebruik van de daf aan bestuurder(s), passagier(s) of derden, waarvoor verhuurder aansprakelijk kan worden gesteld en waarvoor door de WA- en Inzittendenverzekering van de verhuurder geen dekking wordt gegeven behoudens opzet van verhuurder;
– Op al onze bevestigingen, overeenkomsten en diensten zijn de door ons ter KVK te Eindhoven gedeponeerde Algemene voorwaarden van toepassing en ook hier te lezen