DAF toer naar Thorn


Daf Midden Limburg Tour
Echte nostalgie in de eerste Nederlandse personenwagen met automatische versnelling, “de Variomatic”. Een toertocht met onze oldtimer daf het ideale middel voor uw te organiseren dagje uit. Het uitje is voor iedereen (jong en oud) toegankelijk en weersonafhankelijk.

Toertocht naar Thorn
Tijdens deze puzzeltocht met de oldtimer daf door Midden Limburg staat het bezoek aan het witte stadje centraal. Het door vele toeristen bezochte witte stadje Thorn heeft een rijke geschiedenis, die terug gaat tot het einde van de 10e eeuw. In 1794 kreeg Thorn zijn kenmerkende witte kleur. In die tijd werd belasting betaald op basis van de omvang van de ramen. De arme bevolking metselde de ramen dicht, met het doel de bouwsporen (“littekens van de armoede”) te verbergen, en kalkte de huizen wit. De kern van Thorn is beschermd stadsgezicht. Bezienswaardigheden zijn de met maaskeien geplaveide straatjes, de prachtige Abdijkerk en het gemeentemuseum het Land van Thorn. Deze zijn een bezoek meer dan waard.

Tijdschema 4 1/2 uur durend dafprogramma
Standaard om 13.00 uur is de ontvangst met onbeperkt koffie / thee gepland. Omstreeks 13.30 uur starten we met de mooie landelijke daftoer, a.d.h.v. een routeboek, naar Thorn. Na-borrelen of afsluiten met bijvoorbeeld een BBQ bestaat tot de mogelijkheden. Mifasolex heeft daarvoor een riant buitenterras en garage-café beschikbaar.
In overleg kun je tijden aanpassen.

Prijzen voor dit groepsuitje op basis van 4 personen per Daf zijn:
€  54,50 per persoon (incl. BTW)
€  34,50 kinderen t/m 16 jaar (incl. BTW)

In de prijs zit inbegrepen:
– Onbeperkt koffie / thee (bij ontvangst);
– Uitzetten route & opmaken routeboeken;
– Auto-ambulance met reserve Daf33;
– Evt. quiz-vragenlijst voor onderweg;
– Brandstof;
– Schoonmaakkosten;
– Wettelijke Aansprakelijkheids- en Inzittendenverzekering.

Prijzen voor dit groepsuitje op basis van 3 personen per Daf zijn:
€  69,00 per persoon (incl. BTW)
€  44,50 kinderen t/m 16 jaar (incl. BTW)

Prijzen voor dit groepsuitje op basis van 2 personen per Daf zijn:
€  92,50 per persoon (incl. BTW)

Mifasolex is goed bereikbaar (direct aan de A2, 10 min. onder Eindhoven) met eigen parkeergelegenheid, buitenterras, ontvangstruimte, garage-café en biedt de mogelijkheid om de dag af te sluiten met bijvoorbeeld een BBQ (zie eten & drinken).

Overige bepalingen:
– Drugs en alcohol zijn voor en tijdens de toertocht (m.n. de bestuurder) niet toegestaan;
– Dafjes zijn WA-verzekerd en tegen meerprijs van € 5,- p.p. kun je een extra verzekering, Schade Verzekering Inzittenden (SVI), afsluiten;
– Mogelijkheid om evt. schade aan de Daf33 af te kopen voor € 25,- per dafje (eigen risico bedraagt € 300,-);
– Er mogen maximaal 4 personen plaatsnemen in de oldtimer Daf33;
– De huurder / deelnemers vrijwaren de verhuurder voor alle schade en/of letsel ten gevolge van het gebruik van de daf aan bestuurder(s), passagier(s) of derden, waarvoor verhuurder aansprakelijk kan worden gesteld en waarvoor door de WA- en Inzittendenverzekering van de verhuurder geen dekking wordt gegeven behoudens opzet van verhuurder.
– Op al onze bevestigingen, overeenkomsten en diensten zijn de door ons ter KVK te Eindhoven gedeponeerde Algemene voorwaarden van toepassing en ook hier te lezen