Wednesday 05th August 2020,
MiFaSoleX

Onze Locatie

Buitenterras
Mifasolex beschikt over een ruim terras dat vanaf de straatzijde niet zichtbaar is. Zo zit u lekker prive en kunt u genieten van elkaars gezelschap zonder “pottenkijkers”. Na afloop van solex- of daftoer kunt u gezellig naborrelen en dit tegen vriendelijke prijzen. Gedurende de gehele dag is er de mogelijkheid om de zon en/of schaduw op te zoeken. Indien de weergoden ons wat minder goed gezind zijn dan niet getreurd want ook onze gezellige accommodaties binnen zijn van alle gemakken voorzien.

Huiskamer cafe
Dankzij onze sfeervolle inrichting, met een knipoog naar de jaren zestig, gaat u terug in de tijd. Bij ontvangst staat koffie / thee & speculaas altijd voor u klaar.
Uw te organiseren dag kunt u starten met lunch en/of afsluiten met borrel en BBQ (zie Eten & Drinken).

Vergaderen
Onze accommodatie is tevens geschikt als bijzondere vergaderlocatie voor een overleg, inspirerende bijeenkomst, training, brainstorm of teambuilding. Vergaderen in een bijzondere setting, zoals bij Mifasolex, kan zorgen voor inspiratie en motivatie en dus meer rendement. Flip-over, whiteboard en beamer zijn standaard aanwezig. Voor meer info zie onze vergader-arrangementen. P.S. Uiteraard is gratis WIFI aanwezig.

Terras

Parkeren
Mifasolex beschikt, op eigen terrein, over een riante parkeergelegenheid.

Bereikbaarheid
Mifasolex ligt direct aan de A2 in Maarheeze; op 10 min. rij-afstand ten Zuiden van Eindhoven.

Print Friendly, PDF & Email