Wednesday 05th August 2020,
MiFaSoleX

High-Tea

MIFASOLEX verzorgt ook uw uitje van A tot Z.
De dag completeren met bijvoorbeeld een HIGH-TEA bestaat tot de mogelijkheden.

High-Tea bij Herberg de Taamvenhoeve

Tijdens de Victoriaanse tijd ontstaat in Engeland de traditie om uitgebreid aan de theetafel aan te schuiven. In eerste instantie waren het de boeren die een stevige theemaaltijd met zowel zoet als hartig gebak, koud vlees en brood nuttigden. Zij noemden dit de “high tea” of “high-tea” of “hightea”

United Kingdom High tea

Voor een High tea ontvangen wij onze gasten met een glas Kirr aan een geheel ingedekte tafel. Daarop staat een grote keuze aan verschillende thee smaken en schaaltjes met allerlei zoetwaren zoals koekjes, scones, bonbons, appelgebak, mint chocolaatjes, cake, muffins, melk chocolaatjes, chocolade koekjes, gesuikerde donuts en limoen koekjes. Als hartig deel serveren wij heerlijke mini broodjes, luxe sandwiches met onder andere: zalm en kruidenkaas, paté en cumberlandsaus, ham, brie, bacon tomaten en sla.

Wordt geserveerd tussen 13.00 en 15.00 uur in de middag. Prijs per persoon 19,50 euro.

High Tea Taamven
Je wordt ontvangen met een heerlijke Kirr of een glas droge witte wijn aan een geheel in Engelse stijl ingedekte tafel. Wij serveren een grote keuze aan lekkere zoetwaren, o.a bonbons, chocolaatjes, donuts, koekjes etc. ect. Het hartige gedeelte bestaat uit heerlijke mini worstenbroodjes en diverse soorten sausijsjes luxe belegde mini broodjes en frisse kleine diverse salades.
(u kunt deze High Tea Taamven ook bestellen in de Italiaanse variant Bella Italia!, met louter Italiaanse producten, heerlijk en anders!)
Wordt geserveerd vanaf 13.00 uur.  Prijs per persoon 21.50 euro
Print Friendly, PDF & Email