Thursday 27th February 2020,
MiFaSoleX

Het Team

Mifasolex is het 1e bedrijf in Nederland die de solex (her)introduceerde voor uw groeps- en bedrijfsuitje. Vanaf 1999 verzorgt Mifasolex solex toertochten door heel Nederland ! De Daf33 is in 2005 toegevoegd. Terug naar de jaren zestig met deze iconen van weleer. Echte nostalgie dus !

Ons enthousiaste team staat, 365 dagen per jaar, klaar om uw dagje uit tot een succes te maken.
Ze zorgen voor een onvergetelijke herinnering waaraan je, met plezier, terug denkt.

Het team

Thomas is full time monteur die verantwoordelijk is voor het solexpark dat momenteel 125 authentieke solexen telt. Mifasolex beschikt over louter en alleen 45 jaar oude solexen! Het gros bestaat uit de modellen: “OTO” en “koffertje”, ook wel de Rolls Royce onder de solexen genoemd. Elke winter (rustige periode) wordt aan alle exemplaren grondig onderhoud gepleegd zowel motorisch als aan de fiets. Gedurende het seizoen worden de solexen dagelijks geïnspecteerd en zo nodig gerepareerd. Thomas komt met regelmaat vingers te kort en wordt, af en toe, ondersteund door Solexservice Ad van Heerbeek. Ad is de “solex-goeroe” in Nederland. Mifasolex garandeert dan ook dat iedere deelnemer de solextoertocht op een rijdende solex uit rijdt!

Thomas

Adri (A3) is de verantwoordelijke voor het wagenpark. Momenteel heeft Mifasolex 41 dafjes voor de klant. A3 is een begenadigd monteur en plaatwerker. A3 heeft bijnamen als: “de Indiaan” en “de Tovenaar”. Indiaan i.v.m. zijn uiterlijk en tovenaar i.v.m. zijn vaardigheden & twentyfour – seven mentaliteit. Als de nood hoog is wordt de nacht door gewerkt zodat Mifasolex geen klant teleur hoeft te stellen. Bij Mifasolex is de klant koning!

Rowen is de bekende Manus van Alles met een hoog verantwoordelijkheids gevoel. Rowen fungeert als: gids, standby met servicewagen voor solex en daf, verzorgt klein onderhoud aan de dafjes en bedrijfsauto’s en is in zijn vorige leven autocoureur geweest.

Odette is hoofd tourleadster en verantwoordelijk voor de uitvoering van de diverse arrangementen. Ze regeert met ijzeren hand en wordt daarom gekscherend Margaret Thatcher genoemd. Haar takenpakket is zeer divers. Voorbeelden zijn: planning en aansturing van het team gidsen / begeleiders, uitzetten van routes door heel Nederland – België en aanspreekpunt voor de klant op de dag zelf. Odette regelt het allemaal !

Vanaf 2013 start Mifasolex met een heus promoteam! Zij zullen met regelmaat evenementen, beurzen e.d. bezoeken om met ludieke acties aandacht te trekken en zodoende Mifasolex meer “naamsbekendheid” te geven.

Print Friendly, PDF & Email