Wednesday 25th November 2020,
MiFaSoleX

ESCAPE ROOM (nieuw)

BIJ EEN GESLAAGDE ONTSNAPPING ONTVANGT U 50% RETOUR !      WIE DURFT ?

Escape room

60 minuten om te ontsnappen… gaat het je lukken?

Een escape room is in essentie een ruimte waarin je met een groep wordt opgesloten om door middel van raadsels en opdrachten binnen een uur probeert te ontsnappen. Ideaal voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, etc.

We hebben echt een mooie escaperoom gebouwd waarbij we terug gaan naar de eind jaren 60. Echte nostalgie met een link naar de sympathieke oldtimer dafjes en authentieke solexen die het straatbeeld in die periode bepaalden. We dagen dan ook iedereen uit om proberen te ontsnappen uit de speciaal gebouwde room. De architect (P3) heeft kosten nog moeite gespaard om jullie een mooie uitdaging te bieden.

ESCAPEROOM = 7 dagen per week tot 24.00 uur te boeken

Kosten zijn €  100,00 (per uur – per groep t/m 7-8 personen) – evt 2e groep € 75,00
BIJ EEN GESLAAGDE ONTSNAPPING ONTVANGT U 50% RETOUR – WIE DURFT ?

Uiteraard kunnen jullie ook de escaperoom in combinatie met de dafjes en/of solexen boeken. Bij grotere groepen kunnen we wisselprogramma’s samenstellen. Ook in het garagecafé en/of buitenterras is het prima toeven als je in 2 of 3 groepen wordt verdeeld. In het zonnetje op het terras of anders een potje Darten, flipperen, voetbalspel, kaarten maken van het verblijf ter plaatse geen straf.

Print Friendly, PDF & Email