Saturday 04th April 2020,
MiFaSoleX

DAF Culinair

Culinair Bedrijfsuitje of Groepsuitje met DAF 33

DAF CULINAIR : het CULINAIR BEDRIJFSUITJE of GROEPSUITJE van Mifasolex ( vlakbij Eindhoven ) waarbij u met de DAF 33 rijdt van restaurant naar restaurant voor een culinair 3 gangen diner

De middag start om 13.00 uur met een kopje koffie of thee met vlaai in ons gezellige 60-er jaren huiskamercafe. Na uitleg en demonstratie rijdt u a.h.v. een routeboek of o.l.v. een gids de tocht langs heide, bossen, natuurgebied en de verschillende dorpjes. Tijdens deze tocht doet u 3 prima bekende restaurants aan waar u voorgerecht, hoofdgerecht en dessert geserveerd krijgt. U bent rond 18.30 uur weer terug bij startpunt MiFaSoleX (vlakbij Eindhoven).

2019 en 2020 prijzen op basis van 4 personen per auto zijn:
€ 87,50 per persoon (incl. BTW)
MINIMAAL 10 deelnemers
KINDEREN t/m 16 jaar € 55,50 per kind (incl. BTW)
(we gaan er van uit dat de kinderen mee eten)

In de prijs zijn inbegrepen: koffie en thee met vlaai, 3 gangen diner, huur DAF 33 , servicewagen stand-by met reserve DAF en brandstof. Prijzen zijn inclusief wettelijke aansprakelijkheids- en inzittendenverzekering.

DAF CULINAIR MENU

VOORGERECHT
Dungesneden kabeljauwmet garnaaltjes, remouladecreme en een kruidenkoekje
of
Rundercarpaccio met truffelmayonaise / pecorino

HOOFDGERECHT
Gegrilde dorade seizoensgroenten / truffelpuree / kerriesaus
of
Varkensmedaillons omwikkelt met serranoham / seizoensgroenten / rodewijnsaus

SURPRISE DESSERT

De drankjes zijn niet inbegrepen en dienen contant bij de verschillende restaurants te worden voldaan. Omdat u deelneemt aan het verkeer en i.v.m. de veiligheid is het gebruik van alcohol en drugs niet toegestaan voor de bestuurder.

* Dafjes hebben WA en inzittendenverzekering.
* Er mogen maximaal 4 personen in een daf plaatsnemen.
* De huurder / deelnemers vrijwaren de verhuurder voor alle schade en/of letsel ten gevolge van het gebruik van de daf aan bestuurder(s), passagier(s) of derden, waarvoor verhuurder aansprakelijk kan worden gesteld en waarvoor door de WA- en Inzittendenverzekering van de verhuurder geen dekking wordt gegeven behoudens opzet van verhuurder.

Mifasolex verzorgt voor u een geweldig en gezellig culinair bedrijfsuitje of groepsuitje.

Print Friendly, PDF & Email