Monday 09th December 2019,
MiFaSoleX

DAF Midden Limburg Tour

Tocht door Midden-Limburg naar Thorn – het witte stadje

Een uitstapje door Midden-Limburg met een oldtimer Dafje is een geweldige belevenis op zich! U rijdt een mooie tocht vanaf Maarheeze via diverse Limburgse dorpjes zoals Weert – Stramproy naar het populaire Thorn (het Witte Stadje) en terug.

Weert Roermond

Thorn – het Witte Stadje

Het witte stadje Thorn met haar imposante Abdijkerk, prachtige huizen uit de 17e en 18e eeuw en oude straatjes met een bestrating van maaskeien en kinderkopjes.

Het geoffreerde 4½ uur durende dafarrangement betreft de Daftoer naar het witte stadje Thorn . Na ontvangst met onbeperkt koffie / thee en speculaas rijd je een landelijke daftoer door Midden Limburg, a.h.v. een routeboek, naar het toeristische witte stadje Thorn en terug. Tevens is standaard inbegrepen een ludieke quiz voor onderweg. Na afloop ontvangen de winnende teamleden een prijsje.

-Deze quiz kun je evt. uitbreiden met 2 teamopdrachten (meerprijs van € 150,00). Ideaal voor teambuilding waarin de landelijke daftoer met bezoek aan het witte stadje Thorn, samenwerking en plezier centraal staan. Uiteraard ontmoeten de teams elkaar bij de 2 teamopdrachten onderweg en in Thorn (tevens wisselpunten voor de chauffeurs). De som van quiz en opdrachten bepalen de einduitslag. Tijdens het bezoek aan Thorn kunnen de deelnemers een wandeling door het toeristische stadje maken of gezellig een terrasje pakken. Bij dit programma rijd je de daftoer a.h.v. een routeboek.

-Uiteraard kun je ook kiezen om tijdens de rit zelf de regie in handen te houden. Bij dit programma rijd je de daftoer a.h.v. een routeboek waarin route is aangegeven door routebeschrijving waarin tevens een aantal mogelijke stops zijn opgenomen zoals musea, restaurantjes, molens e.d. Uiteraard blijft het bezoek aan het witte stadje het hoofddoel van deze daftoer. Omdat je het dafje 4½ uur ter beschikking hebt kun je 2½ uur besteden aan het bezoeken van div. bezienswaardigheden en/of voor een hapje en drankje op een gezellig terras, eetcafé, restaurant, e.d.

2019 prijzen voor dit uitje op basis van 4 personen per auto zijn:

Daf Midden Limburg Tour (4½ uur) incl. onbeperkt koffie/thee en speculaas
€  49,50 per persoon (incl. BTW)
KINDEREN t/m 16 jaar €  17,50

Daf Midden Limburg Tour (verkorte versie / 3 uur) incl. onbeperkt koffie/thee en speculaas
alle dagen van de week €  42,00 per persoon (incl. BTW)
kinderen t/m 16 jaar € 17,50

Dafje rijden mogelijk vanaf 5 personen.
5 – 6 – 7 – 8 personen geeft recht op 2 dafjes,
9 – 10 – 11 – 12 personen geeft recht op 3 dafjes,
etc…….
* Wil je met minder personen (dan 4 personen) in een dafje zitten – kun je extra dafjes inhuren tegen een meerprijs van € 75,00 per dafje !
* Er mogen maximaal 4 personen plaatsnemen in een daf.

Dafjes in Limburg

Mifasolex te Maarheeze is goed bereikbaar (direct aan de A2, 10 min. onder Eindhoven) met eigen parkeergelegenheid en biedt de mogelijkheid om de dag af te sluiten met:

– ‘na-borrelen’ tegen consumptieprijs € 2,50 of drankafkoop € 12,50 p.p. (bier, fris en wijn voor 2 uur)
– BBQ & buffet vanaf € 17,50 per persoon (zie Eten & Drinken)

Inbegrepen zijn schoonmaakkosten, brandstofkosten en servicewagen met reserve Dafje. Verder zijn deze prijzen inclusief wettelijke aansprakelijkheids- en inzittendenverzekering. Huurprijs is voor 4½ uur en de ontvangsttijd is om 12.30 uur bij Mifasolex (zie route).

* Dafjes hebben WA en inzittendenverzekering.
* De huurder / deelnemers vrijwaren de verhuurder voor alle schade en/of letsel ten
gevolge van het gebruik van de daf aan bestuurder(s), passagier(s) of derden, waarvoor verhuurder
aansprakelijk kan worden gesteld en waarvoor door de WA- en Inzittendenverzekering
van de verhuurder geen dekking wordt gegeven behoudens opzet van verhuurder.

Print Friendly, PDF & Email