Monday 22nd October 2018,
MiFaSoleX

Solex Winter-snert Tocht

Solex tocht in de winter meer dan de moeite waard

Een onvergetelijke solex tocht door de winterse landschappen van BRABANT op de authentieke,nostalische solex. Ook in de WINTER maanden is een SOLEX TOCHT door de Kempen in Brabant meer dan de moeite waard. De combinatie van SOLEX RIJDEN, “SNERT” en het winterse landschap zorgen voor een unieke belevenis.

Combinatie met SOLEX RIJDEN : een unieke belevenis

Op onze gezellige locatie wordt U ontvangen met koffie en/of thee (onbeperkt) met speculaas. Na instructie vertrekt U , o.l.v. een gids, voor de tocht op de sympathieke solex. Het kan behoorlijk “fris” zijn dus een warme jas, muts en handschoenen zijn geen overbodige luxe. Na een half uur tot 3 kwartier snorren wordt er gepauzeerd bij een Herberg voor de verdiende overheerlijke Snert met roggebrood en katenspek. Na deze “opwarm” stop vervolgt U de tocht door het mooie Brabantse winter landschap retour naar MiFaSoleX. De solexen zijn WA verzekerd. Mifasolex raadt werkgever/deelnemers aan om een extra adequate (ongevallen)verzekering af te sluiten.

Als de weergoden ons niet gunstig gezind zijn kunt u switchen naar een DAF-tour (tegen meerprijs van € 5,00 p.p.).  Deze Solex tocht is beschikbaar vanaf 15 november 2012 tot 15 maart 2013:

Prijs is : € 35,00 per persoon (incl. BTW)…

* Solexen zijn WA verzekerd! Mifasolex raadt huurder / deelnemers aan om een extra adequate
(ongevallen)verzekering af te sluiten.
* De huurder / deelnemers vrijwaren de verhuurder voor alle schade en/of letsel ten
gevolge van het gebruik van de solex aan rijder(s), passagier(s) of derden, waarvoor verhuurder
aansprakelijk kan worden gesteld en waarvoor door de WA-verzekering van de verhuurder geen
dekking wordt gegeven behoudens opzet van verhuurder.

Print Friendly, PDF & Email