Monday 22nd October 2018,
MiFaSoleX

Solex op Locatie

SOLEX RIJDEN op locatie in Nederland voor € 42,50 p.p.

Mifasolex organiseert , in heel Nederland, tour tochten op de 45 jaar oude SOLEX. SOLEX OP LOCATIE : een mooie Solex tour tocht bij U met echte nostalgie dus!

Mifasolex organiseert  mooie solex tochten in heel Nederland

Solex op Locatie start op de door u gewenste locatie (tot 35 km vanaf Mifasolex) en onder leiding van een gids rijdt u met een Solex een tocht langs de natuur en dorpen in die omgeving (route kan door u bepaald worden of desgewenst door ons worden uitgezet) om 2,5 uur later te eindigen op de door u aangegeven startlocatie. Belangrijk om te weten is dat we niet in de (binnen)stad rijden en niet over zandpaden rijden. In principe organiseren we de tour in het buitengebied over fietspaden. Solex rijden is alleen mogelijk indien men in het bezit is van een geldig rijbewijs AM (vroeger bromfietscertificaat). De solexen zijn WA verzekerd.

Ondanks de prima onderhouden solexen staat er altijd een servicewagen stand-by met reserve Solexen. MiFaSoleX staat voor kwaliteit, service en veiligheid. Niet zomaar een Solex op locatie, wij verzorgen uw Solex tocht van A tot Z zodat het Solex rijden een geweldig plezier wordt. Prijzen voor Solex op locatie zijn:

2018 Prijzen:
alle dagen van de week € 42,50 per persoon (incl. BTW & incl. transport) –
Minimaal 16 deelnemers

Inbegrepen zijn : 21% BTW, gids, transportkosten, servicewagen met reserve Solexen, brandstof en wettelijke aansprakelijkheidsverzekering.

* Solexen zijn WA verzekerd! Mifasolex raadt huurder / deelnemers aan om een extra adequate
(ongevallen)verzekering af te sluiten.
* De huurder / deelnemers vrijwaren de verhuurder voor alle schade en/of letsel ten
gevolge van het gebruik van de solex aan rijder(s), passagier(s) of derden, waarvoor verhuurder
aansprakelijk kan worden gesteld en waarvoor door de WA-verzekering van de verhuurder geen
dekking wordt gegeven behoudens opzet van verhuurder.

Solex op locatie

Dit wordt genieten met een Solex op Locatie; Solex rijden op elke locatie. Mifasolex organiseert mooie solex tochten bij U. Solex bij U.

Print Friendly, PDF & Email