Wednesday 24th July 2019,
MiFaSoleX

PSV bedrijfsuitje een geweldig succes

Één van de High Lights was het bedrijfsuitje voor de gehele PSV selectie, staf en aanhang. Helemaal super! Erg grappig was het contrast van hun Porsches met onze Ferrari rode DAF 33´s.  Tijdens dit bedrijfsuitje werd een bezoek gebracht aan het immense Dafmuseum en was BN-er Ali B ook van de partij. Na afloop van dit bedrijfsuitje hebben alle spelers en technische staf een Daf, gespoten in de clubkleuren rood en wit, voorzien van hun naam en handtekening. Deze “PSV Daf” is een blijvend rijdend aandenken die gewoon (indien gewenst) wordt ingezet bij uw te organiseren bedrijfsuitje.

Voor een live-verslag van dit gezellige bedrijfsuitje kun je het filmpje bekijken. Hier staan erg leuke reacties op van de diverse spelers.

Print Friendly, PDF & Email

Like this Article? Share it!

About The Author

3 Comments

  1. Maarten de Vries 30 november 2012 at 12:52

    Wat was dit een geweldig dagje. Dat ze die dafjes niet meer maken… ik zou er zo weer een willen.

  2. Jos 1 december 2012 at 17:00

    We hebben genoten. Doen we zeker nog ’n keer.

  3. Jonathan 7 maart 2013 at 21:05

    Afgelopen zaterdag 2 juni met de PV solex geeredn vanaf fort Vechten, het weer zat mee en ook het solexrijden beviel ons allemaal heel erg goed. Een mooie vertreklocatie met een goede uitleg over het rijden op de solex maakte dit tot een zeer geslaagd uitje voor ons als PV.De reacties van onze leden was zonder uitzondering zeer positief !!!!Ik kan het iedereen van harte aanbevelen, en oja, ook de afsluitende bbq was zeer goed verzorgd en heeft ons heerlijk gesmaakt.