Monday 11th December 2017,
MiFaSoleX

DAF Kastelen Tocht

Combinatie klassieke DAF & rondleidingen mooie Kastelen

Deze DAF KASTELEN TOCHT in BRABANT is een combinatie van: klassieke DAF 33 TOUR, lunch, rondleidingen in mooie kastelen (KASTEEL HELMOND en KASTEEL HEEZE) en BBQ.

Terug naar de jaren zestig met het sympathieke Dafje 33. Echte nostalgie dus! De eerste kleine personenwagen met een automatische versnelling, “de Variomatic”. Een rit in deze oldtimer is absoluut een belevenis op zich.

Bij deze DAF Kastelen tocht wordt u ontvangen om 10.00 uur met koffie/thee en speculaas bij Mifasolex in Maarheeze. Aansluitend volgt een prachtige landelijke Daf tour door het Brabantse landschap aan de hand van een routeboek (bolletje pijltje). De enerverende Daftoer eindigt in hartje Helmond bij het schitterende omgrachte kasteel. Kasteel Helmond was gebouwd rond 1350 en is een klassiek voorbeeld van hoe u zich een kasteel voorstelt: vierkant met ronde hoektorens. Het dienstdoende museumkasteel is hierna tafereel voor een rondleiding door het kasteel en de tentoonstelling. Sinds 1980 heeft het museum een eigen collectie tekeningen en schilderijen bijeengebracht, die geent zijn op de mens en zijn werk. Heel bijzonder in Nederland.

Hierna wordt uw luxe lunch geserveerd in het stijlvol gerestaureerde poortgebouw van het eeuwenoude kasteel. Hier vindt u Berlaer, een werkelijk prachtige locatie waar u in een gezellige en ongedwongen sfeer kunt genieten van heerlijk eten en drinken. Het kasteel met wandelpark vormt het sfeervolle uitzicht bij uw bezoek aan Berlaer.  De lunch wordt gevolgd door een korte wandeling in het wandelpark van Kasteel Helmond waarna u verder gaat met de Daftoer aan de hand van een fotoboek (fototocht “de achtervolging”).
Deze fototocht leidt u naar Kasteel Heeze waar u een rondleiding krijgt door een van de belangrijkste rijksmonumenten van Nederland. Onder andere vanwege de unieke ligging van het geheel omgrachte kasteel, temidden van een prachtig natuurlandschap en de veelal 18de eeuwse inrichting van het Kasteel. Het Kasteel wordt sinds 1760 bewoond door de familie van Tuyll van Serooskerken en is daarmee een van de laatst bewoonde kastelen in Nederland.
Na het bezoek een deze kastelen, vertrekt u voor het laatste deel van de Daf tour in colonnerit, onder leiding van uw tourleader, terug naar Mifasolex. Hier krijgt u het BBQ Mifasolex aangeboden inclusef drank afkoop voor 2 uur (fris, wijn, bier). U sluit deze dag af rond 20.00 uur. DAF Kastelen Tocht in Brabant.

2017 prijzen zijn op basis van 4 personen per auto:

€ 150,00 per persoon (incl. BTW)
Minimaal 12 deelnemers

* Dafjes hebben WA en inzittendenverzekering.
* De huurder / deelnemers vrijwaren de verhuurder voor alle schade en/of letsel ten
gevolge van het gebruik van de daf aan bestuurder(s), passagier(s) of derden, waarvoor verhuurder
aansprakelijk kan worden gesteld en waarvoor door de WA- en Inzittendenverzekering
van de verhuurder geen dekking wordt gegeven behoudens opzet van verhuurder.

 

Print Friendly, PDF & Email